Produk kain sejarah dawa, saiki digawe nganggo mesin. Pabrik pabrik didegake ing taun 1984. Kita duwe akeh pengalaman sulaman lan produk tenunan. Staff siji bisa ngoperake akeh mesin. Lan siji mesin bisa entuk 20-30 pcs produk sing padha ing wektu sing padha.   Kita nggawe manufaktur produk kain iki dadi efisiensi tinggi. Banjur klien bisa entuk rega murah. Kita bisa nyedhiyakake produk sulaman lan tenunan. Produk sulaman & tenunan misuwur minangka bagean saka dekorasi klambi / tutup / tas. Utamane MOQ sithik lan lead lead produksi cendhak kanggo desain Customized. Dadi akeh klien sing milih nggawe logo / desain banjur nempel ing produk utama. Lan logo jenis iki luwih stabil, lan sawise bola-bali wisuh tetep asli. Logo sulaman duwe efek 3D. Lan kanggo desain khusus, bisa nggawe desain urip. Contone, sawetara kewan kanthi rambut. Utas bisa nggawe rambut luwih nyata kanggo tampilan lan sentuhan. nanging kanggo sawetara logo lan huruf cilik sing dirajut bisa entuk rincian sing luwih apik. Lan kita bisa nggawe tenunan + logo sulaman ing sak produk. Lan kita mesthi menehi saran paling apik kanggo para klien.   Sugeng kirim desain sampeyan!