Pita asring digunakake minangka medali sing penting banget. Pita bisa disedhiyakake ing macem-macem bahan kayata poliester, transfer panas, anyaman, nilon lan liya-liyane.Iku gumantung karo pilihan klien lan kepiye logo sing bakal diwujudake. Yen logo kasebut duwe warna sing luntur, lanyard sing ditransfer panas biasane dipilih ora mung amarga rega sing kompetitif, nanging uga permukaane luwih alus. Logo ing lanyard poliester biasane nyithak silkscreen utawa nyithak CMYK. Woven utawa nilon nilon biasane ora dipilih kanthi regane regane umume. Ukuran pita standar yaiku 800mm ~ 900mm. Kadhangkala klien seneng dawa maneh, mula disambut. Kajaba saka materi pita lan logo, bagean liyane pita penting yaiku kualitas jahit. Kanggo nyambung karo medali, bisa uga V dijahit utawa H njahit. H sewing ora butuh aksesoris logam, dene V sewing butuh cincin pita & cincin mlumpat kanggo nyambungake pita lan medali. Kualitas njahit rampung dening para pekerja sing wis pengalaman, sing bisa njamin kualitas jahitan sing unggul.     Minangka panyedhiya hadiah promosi profesional, kita bisa nawakake kabeh produk kalebu pengepakan. Ora preduli sampeyan nyambungake mung tuku pita utawa kanggo tuku kabeh produk kalebu medali, kalorone bisa ditampa. Kita lagi ngenteni pitakon.