Pesona Telpon

Pabrik kita nyedhiyakake macem-macem pesona ponsel digawe saka differnt saka bahan logam. Pesona telpon logam kasedhiya kanthi desain 2D utawa 3D. Gambar kartun utawa maskot lan logo khusus kabeh ditrapake.


Detail Produk

Ana macem-macem gaya pesona sing bisa diprodhuksi Pretty Shiny. Pesona telpon biasane disambungake menyang piranti seluler liwat konektor telpon utawa plug silikon, sawetara telpon bisa uga duwe bolongan loop supaya tali bisa dipasang lan tali telpon uga menehi fungsi tambahan kaya ngresiki layar. Saliyane pesona,sing duwe telponpanas banget. Pesona bisa ditambahake ing wadhah supaya apik lan praktis, Pretty Shiny duwe peran supaya jimat kasebut dadi luwih khas. Saka kisaran logam, kita uga bisa nyediakake PVC, silikon, kulit, sulaman. Layanan kriya gratis lan conto sing kasedhiya kasedhiya. Yen sampeyan duwe kapentingan, aja bebas hubungi kami.

 

Specahan:

  • Cetakan sing ana saiki kasedhiya
  • Lampiran Pesona: berlian, lampu LED, layar luwih resik, ngilangke layar, rantai bola
  • Dekorasi: digantung ing kunci, ponsel, kamera, tas, laptop
  • Ukuran, warna, logo sing disesuaikan.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita