Sing duwe Kertu Silikon

Sing duwe kertu telpon silikon minangka barang sing sampurna kanggo promosi, hadiah, pariwara, dekorasi lan liya-liyane. Kanthi pita perekat 3M tetep ing sisih mburi, wadhah kertu silikon awet bisa digunakake suwe, cukup kuwat supaya ora gampang tiba. Macem-macem ukuran pas kanggo dipasang ...


Detail Produk

Sing duwe kertu telpon silikon minangka barang sing sampurna kanggo promosi, hadiah, pariwara, dekorasi lan liya-liyane. Kanthi pita perekat 3M tetep ing sisih mburi, wadhah kertu silikon awet bisa digunakake suwe, cukup kuwat supaya ora gampang tiba. Macem-macem ukuran pas kanggo nganggo macem-macem gaya telpon tangan saka merek terkenal ing saindenging jagad, kanthi sampurna nyekel kertu kredit, kertu ID, kertu titik, kertu tanda tangan, kertu transportasi, kertu keamanan, kertu VIP, tiket, awis, kuping, kabel data lan liya-liyane.

Biaya cetakan gratis kanggo desain sing ana, lan desain saka pelanggan disambut. Fungsi tambahan liyane bisa dipikolehi kanthi lampiran kaya wiper layar serat mikro, luwih akeh tas kanggo 2 kertu utawa luwih wadhah, stiker utawa liyane.

Specifications:

  • Bahan: Silikon lan liya-liyane
  • Desain lan ukuran: Biaya cetakan gratis kanggo desain sing ana, desain khusus
  • dipuntampi.
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, utawa adhedhasar sarat sampeyan.
  • Logo: Logo bisa dicithak, embossed, debossed kanthi warna sing diisi
  • Lampiran: pita perekat 3M lan liya-liyane
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: 500 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita