Barang Pawon Silikon

Barang silikon saiki saya populer. Kanthi mupangat nggawe bahan silikon kelas panganan lan bisa ngukur suhu saka -50 nganti +300 derajat Fahrenheit, masarakat nggawe akeh barang sing cocog digunakake ing Pawon. We Gift Pretty Shiny duwe ...


Detail Produk

Barang silikon saiki saya populer. Kanthi bathi kanggo nggawe bahan silikon kelas panganan lan bisa nyandhang suhu saka -50 nganti +300 derajat Fahrenheit, masarakat nggawe akeh barang sing cocog digunakake ing Pawon.

We Gift Shiny Cantik duwe akeh barang sing ana kaya mangkuk silikon lan piring, tikar piring silikon, toples silikon, pembuka lan tutup jar silikon, sendok silikon, panci silikon, corong silikon, sikat reresik silikon lan liya-liyane. Kajaba fungsine, logo bisa digawe ing barang-barang pawon silikon kanggo promosi, pariwara, bisnis lan hadiah kanthi imprinting, embossed utawa debossed kanthi utawa tanpa warna. Tim teknis profesional kami nyoba nggawe barang liyane kanggo memenuhi panjaluk pelanggan. Desain khusus disambut kapan wae. Kita yakin barang-barang dapur silikon bakal migunani ing ekstensi bisnis sampeyan.

Specifications:

  • Bahan: Bahan silikon
  • Desain lan ukuran: 2D utawa 3D, Gratis cetakan cetakan kanggo desain sing ana,
  • desain khusus disambut.
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, utawa adhedhasar sarat sampeyan.
  • Logo: Logo bisa dicithak, timbul utawa debossed nganggo utawa tanpa warna
  • diisi
  • Lampiran: String, Straps, ring key, chain key, hooks utawa tindakake karo pelanggan
  • panjaluk
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: Ngrembug Kasus miturut kasus

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita