Hadiah Cantik Nggilap melu barang kerajinan logam wiwit taun 1984. Perhiasan lan Pesona kita diatur kaya cincin, anting-anting, kalung, gelang, anting-anting, pesona, pesona anggur, pesona telpon, bros. Sampeyan bisa nemokake koleksi sing apik banget kanggo nemokake inspirasi banjur nggawe desain simbolisme kepribadian. Saben potongan apik dilapisi lan dipoles kanthi apik kanthi jaminan kualitas.   Kirim pesen kaya sing sampeyan maksudake, kita bakal nggawe cetakan kanggo dipasang ing pesona, dipercaya manawa ana prekara cilik sing bakal nggawe mengkilap normal.   Specahan: ● lampiran: senar kanthi macem-macem bahan, cincin, kalung, rantai. ● Desain: 2D utawa 3D utawa kubik, bahan, bentuk, ukuran, warna sing disesuaikan ● MOQ: 100 pcs ● Pengepakan: polybag, tas beludru, kothak hadiah, kothak kulit.