Pembersih Layar Telpon

Telpon saben wong tetep nyandhang saben dinane, lan nutul terus-terusan bakal noda ponsel, lan nambah rereget kudu diresiki saka wektu. Lan kepiye cara ngresiki Smartphone sampeyan bisa uga kepengin weruh? Nggunakake panel layar lan pembersih layar lengket karo sampeyan bisa ngatasi pr ...


Detail Produk

Telpon saben wong tetep nyandhang saben dinane, lan nutul terus-terusan bakal noda ponsel, lan nambah rereget kudu diresiki saka wektu. Lan kepiye cara ngresiki Smartphone sampeyan bisa uga kepengin weruh? Nggunakake panel layar lan ngresiki layar lengket karo sampeyan bisa ngatasi masalah iki.
Pembersih Layar Lengket digawe saka kain microfiber sing apik banget, bisa ngilangi minyak, rereget lan bekas driji saka layar kanthi aman. Bisa dicuci lan digunakake maneh nganti kakehan. Uga duwe jinis wiper layar liyane digawe saka PVC alus lan kulit PU kanthi mburi laminasi nganggo mikrofiber minangka luwih resik. Ora mung bisa ngresiki telpon sawayah-wayah, nanging uga bisa digunakake minangka aksesoris.

Spesifikasi:

  1. Digunakake minangka pembersih layar, dudukan ponsel lan pesona ponsel
  2. Logo kustom digawe kanthi sublimasi, dicithak, timbul lan diisi warna.
  3. Bisa dicuci, awet lan bisa digunakake maneh
  4.  Lampiran: String Ponsel, Kabel Musim Semi, Tali Elastis, Rantai Bola, Gantungan Kunci, lsp.
  5.  Wujud, ukuran, warna lan desain sing disesuaikan dikepengini.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita