Kita minangka produsen profesional lan supplier aksesoris ponsel ing China lan wis setya nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo grosir, merek, perusahaan lan distributor global. Jinis produk utama kalebu kasus ponsel sing disesuaikan, wadhah ponsel, aksesoris ponsel, tali telpon, pembersih layar ponsel, lsp. Saka macem-macem fungsi kanggo bahan, kalebu bahan PVC, silikon, logam, microfiber, TPU lan PC. Umume aksesoris ponsel kanthi cetakan sing ana ora ngisi biaya cetakan.     Aksesori telpon khusus kanthi desain, logo, label pribadi, lan kemasan sing dipersonalisasi. Jelajahi macem-macem kasus, wadhah dering, stand telpon lan liya-liyane.