Kita minangka produsen profesional lan panyedhiya aksesoris ponsel ing China lan wis setya nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo grosir, merek, perusahaan lan distributor global. Jinis produk utama kalebu kasus ponsel sing disesuaikan, wadhah ponsel, aksesoris ponsel, tali telpon, pembersih layar ponsel, lsp. Saka macem-macem fungsi kanggo bahan, kalebu bahan PVC, silikon, logam, microfiber, TPU lan PC. Umume aksesoris ponsel kanthi cetakan ora dikenani biaya cetakan.     Aksesoris telpon khusus kanthi desain khusus, logo, label pribadi, lan kemasan. Jelajahi macem-macem kasus, wadhah dering, dering telpon lan liya-liyane.