Pensil

Nindakake kanggo nulis utawa nggambar. Kabeh bahan sing digunakake kanggo potlot lucu, potlot unicorn, pensil karbon lan macem-macem kit potlot ramah lingkungan, aman kanggo bocah & bisa memenuhi macem-macem standar tes.


Detail Produk

Pensil minangka alat tangan kanggo nulis utawa nggambar, biasane ing kertas. Umume batang potlot digawe saka bubuk grafit sing dicampur karo binder lempung sing gampang dikilangke. Lapisan potlot sing paling umum yaiku kayu sing lancip, biasane bunder, heksagonal ing salib, nanging kadhang bentuke silinder utawa segi telu. Casing njaba bisa digawe saka bahan liyane, kayata plastik, kumpul utawa kertas. Kanggo nggunakake potlot, casing kudu diukir utawa dikupas kanggo mbukak pungkasan inti sing digunakake minangka titik sing tajem supaya masarakat bisa ngutarakake.

Pensilminangka instrumen genggem sing gampang nanging apik sing cocog karo kebutuhan kantor lan sinau amarga garis peteng sing lancar. Pensil HB minangka standar kanggo nulis saben dinane. Sampeyan uga bisa nggawe macem-macem timah kanggo macem-macem kabutuhan lan nggawe utawa pesen potlot sing apik ing macem-macem kombinasi warna kalebu siji baris teks lan font sing akeh. Saliyane panggunaan praktis pensil, sampeyan bisa nggunakake logo kanggo promosi utawa pariwara merek kanthi biaya murah, priksa manawa sisa grafit saka tongkat potlot ora beracun, lan grafit ora bahaya yen dikonsumsi, wong-wong bakal tetep eling utawa ora sadar sampeyan pengin mikir nalika nggunakake, dadi jelas iki bakal dadi salah sawijining item promosi sing paling apik.

 

Spesifikasi:

  •  Digawe saka basswood, isi grafit. Sapuan sikat sing alus iku tahan banget lan gampang diresiki.
  • Nilai timah: Kadhaptar saka paling alus nganti paling angel: 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F, H, 2H, 3H, 4H, 5H, 6H, 7H, 8H, lan 9H.
  • Rampungake kanthi lancar kanggo genggeman sing aman lan nyaman
  • Pilihan bahan: Pensil grafitPotlot grafit padhetPensil grafit cairPotlot arengPotlot karbonPotlot warnaPensil minyakPotlot cat banyu
  • Pilihan bentuk: Segitiga, Hexagonal , Babak, Bendable
  •  Cocog banget kanggo hadiah promosi, souvenir, hadiah ulang tahun, lsp. Cocog kanggo sekolah, omah, lan kantor.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita