Produsen medali & medali khusus kelas donya wiwit taun 1984   Medali & Medali Berkualitas kanthi logo / warna / plating & ukiran khusus, cocog kanggo menehi prestasi apik, peserta lan pemenang ing acara, kompetisi, liga, lan turnamen.   Hadiah Cantik Nggilap nyedhiyakake macem-macem medali kanggo acara gedhe, klub olahraga, sekolah, klub kegiatan kaya Olimpiade / Piala Dunia / Maraton & akeh acara internasional lan regional liyane. Kanthi pengalaman luwih saka 36 taun dadi pimpinan industri, sampeyan bakal entuk rega sing apik kanthi standar kualitas tinggi ing macem-macem medali lan medali khusus kanggo olahraga, kegiatan utawa bisnis.