Produsen medali & medali khusus khusus wiwit taun 1984   Medali & Medali Berkualitas kanthi logo / warna / plating & ukiran khusus, apik kanggo tampil apik, pamain lan pemenang ing acara, kompetisi, liga, lan turnamen.   Hadiah Cantik Nggilap nawakake macem-macem medali kanggo acara gedhe, klub olahraga, sekolah, klub kegiatan kaya Olimpiade / Piala Dunia / Maraton & akeh acara internasional lan regional liyane. Kanthi pengalaman luwih saka 37 taun dadi pimpinan industri, sampeyan bakal entuk rega sing apik kanthi standar kualitas tinggi ing macem-macem medali lan medali khusus kanggo olahraga, kegiatan utawa bisnis.