Kasus Telpon

Kasus telpon digawe nganggo TPU berkualitas tinggi utawa PVC alus lan silikon sing fleksibel. Uga bisa nggawe aluminium lan kaca tempered kanthi magnetik, nutupi sisih mburi lan sudhut telpon. Jinis bahan kasebut ora mung bisa nglindhungi telpon saka goresan lan kejut, nanging uga awet, nyaman lan tahan banyu.


Detail Produk

Kasus telpon digawe nganggo TPU berkualitas tinggi utawa PVC alus lan silikon sing fleksibel. Uga bisa nggawe aluminium lan kaca tempered kanthi magnetik, nutupi sisih mburi lan sudhut telpon. Jinis bahan kasebut ora mung bisa nglindhungi telpon saka goresan lan kejut, nanging uga awet, nyaman lan tahan banyu.

Spesifikasi:

  •    Kasus fleksibel sing langsing lan entheng, awet sing nglindhungi layar sampeyan
  •    Ragad cetakan gratis nalika milih ukuran / bentuk sing ana
  •    Logo khusus sing digawe ing kasus telpon bisa dicithak kanthi digital UV utawa nyithak layar
  •    Pabrik sing diaudit Sedex, kita yakin bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi
  •    MOQ kurang winates, nawakake layanan OEM.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita