Telpon Anti-Slip Pad Mat

Anti-slip pad utawa kasur bisa njaga ponsel, kacamata, tombol lan barang-barang liyane ing dashboard mobil sampeyan tanpa geser nalika nyopir. Sampeyan uga bisa nggunakake ing pawon, jedhing lan kantor supaya ora tenang. Iki minangka hadiah sing cocog kanggo promosi, premium, pariwara, souvenir ...


Detail Produk

Anti-slip pad utawa kasur bisa njaga ponsel, kacamata, tombol lan barang-barang liyane ing dashboard mobil sampeyan tanpa geser nalika nyopir. Sampeyan uga bisa nggunakake ing pawon, jedhing lan kantor supaya ora tenang. Iki minangka hadiah sing cocog kanggo promosi, premium, pariwara, souvenir, aksesoris mobil lan dekorasi. Uga bisa digunakake minangka coaster utawa lebu ing omah, kantor, utawa sekolah.

Katrangan:

  •    Digawe saka PU Gel sing ora beracun, tanpa ambu lan PVC alus, ora bakal deformasi lan patah tulang
  •    Kanthi gampang nyerep, anti-slip lan anti shock
  •    Gampang digunakake, ora perlu perekat utawa magnet
  •    Bisa digunakake maneh, dicopot, bisa dicuci lan hotspot

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita