Badge Pin PVC sing alus

Pin lapel PVC sing lembut luwih alus, warni lan entheng. Label PVC khusus cocog kanggo produk merek promosi, kasedhiya kanthi rong level, desain 3D lan logo sing dicithak kanthi cara khusus.


Detail Produk

Lencana pin biasane digunakake ing macem-macem acara kayata sekolah, pesta, promosi, souvenir utawa hadiah. Yen sampeyan ora seneng lencana pin logam sing adhem, lencana pin PVC Lembut minangka barang sing kudu dipilih. Lencana pin PVC Lembut luwih alus ing rasane tangan lan warna sing luwih cerah tinimbang lencana pin logam. Akeh desain lencana pin PVC sing alus minangka tokoh kartun, mula disambut bocah lan wong tuwa. Logo kasebut bisa disesuaikan kanthi rincian cilik kaya ngisi warna, stiker cetak ekstra lan liya-liyane. Ukurane bisa cilik utawa gedhe, bentuk bisa digawe miturut panjaluk sampeyan.

 

Lencana pin PVC Soft luwih murah lan luwih cocog kanggo promosi. Lencana lengkap pin PVC Soft kanthi karakter sing beda populer ing kalangan pemuda kanggo organisasi utawa bangunan tim. Lencana pin PVC Lembut minangka lingkungan, bisa ngliwati kabeh jinis syarat tes. Ora bakal bisa memenuhi panjaluk sampeyan, nanging uga kualitas. Macem-macem ukuran pesenan olih, lan pesenan gedhe bakal entuk rega luwih larang.

 

Produksi lencana pin PVC Lembut bisa rampung ing wektu cendhak kanthi kualitas dhuwur. 1 dina kanggo kriya produksi, 5 ~ 7 dina kanggo conto, 12 ~ 15 dina kanggo produksi. Iki bakal mbantu sampeyan luwih akeh babagan ekstensi merek. Bobot ringan uga mbantu ngirit biaya pengiriman. Layanan paling apik bakal kasedhiya langsung nalika sampeyan nampa panjaluk.

 

Spesifiktions:

  •  Bahan: PVC alus
  •  Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih siji utawa pindho
  •  Werna: Warna bisa cocog karo warna PMS
  •  Rampung: Kabeh jinis bentuk disambut, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan ora ana
  •  Pilihan lampiran umum: Kopling fly butter logam utawa PVC, pin safety, magnet, sekrup lan kacang, lan liya-liyane miturut panjaluk sampeyan
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk sampeyan
  •  Ora ana watesan MOQ

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita