Ngadeg Telpon & Pemegang Kertu

Sing duwe kertu telpon kanthi ngadeg minangka ponsel sing pas kanggo nyimpen kertu kredit, kertu jeneng, cathetan, tiket lan awis. Nggunakake pita 3M, bobot entheng lan gampang nggawa kertu bebarengan karo ponsel sampeyan. Pretty Shiny nyedhiyakake macem-macem gaya pendirian ponsel saka jinis sedhot nganti jinis ...


Detail Produk

Sing duwe kertu telpon kanthi ngadeg minangka ponsel sing pas kanggo nyimpen kertu kredit, kertu jeneng, cathetan, tiket lan awis. Nggunakake pita 3M, bobot entheng lan gampang nggawa kertu bebarengan karo ponsel sampeyan.

Pretty Shiny nyedhiyakake macem-macem gaya ponsel wiwit saka jinis sedhot nganti jinis snap, lan liya-liyane. Klip sing duwe ponsel lan sing duwe ponsel bisa digunakake maneh, sing mesthi dadi barang promosi sing apik kanggo smartphone lan tablet merek utama.

Fitur:

  •    Bahan silikon sing lembut, ramah lingkungan, ora bahaya, gampang dicekel lan diresiki
  •    Desain praktis, awet, lucu lan mode
  •    Silikon kanthi lembaran baja elastis bertatahkan lan pita perekat 3M ing sisih mburi
  •    Instalasi sing gampang, gampang digunakake, dipasang maneh, bisa dicopot tanpa residu caket

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita