Kasus Telpon Silikon

Kasus telpon silikon minangka desain apik kanggo nglindhungi telpon saka goresan, bledug, kejut lan bekas driji. Iki bisa digunakake suwe amarga kuwat lan awet. Ukurane mesthi digawe supaya cocog karo kabeh model merek telpon sing misuwur, dene bentuk lan warna bisa disesuaikan wi ...


Detail Produk

Kasus telpon silikon minangka desain apik kanggo nglindhungi telpon saka goresan, bledug, kejut lan bekas driji. Iki bisa digunakake suwe amarga kuwat lan awet. Ukurane mesthi digawe supaya pas karo kabeh model merek telpon sing misuwur, dene bentuk lan warna bisa disesuaikan karo macem-macem logo miturut sarat sampeyan. Mengkil banget lan seneng banget nggunakake telpon nganggo gambar utawa desain sing sampeyan senengi. Desain lan logo warna-warni nggawe telpon sampeyan luwih apik lan apik. Kanggo perusahaan merek, ana ide sing apik kanggo pariwara logo lan konsep liwat kasus telpon silikon kanthi rega murah.

Spesifiktions:

  • Bahan: silikon berkualitas tinggi, alus, ramah lingkungan lan ora beracun
  • Ukuran: Ukuran recessed ukuran cocog karo ukuran telpon merek, ukuran lan bentuk njaba
  • selaras
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, swirl, segmen, warna sing sumunar lan peteng
  • uga kasedhiya.
  • Logo: Logo bisa dicithak, embossed, debossed, ink-related, Laser engraved
  • lan liya-liyane
  • Lampiran: Tindakake pandhuane
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: 100 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita