Tambalan Bordir

Patch bordir khusus, lencana utawa epaulet cocok kanggo militer, Pramuka, topi, syal lan kabeh seragam. Kita uga bisa nggawe patch sulaman 3D & tambalan chenille.


Detail Produk

Bordir minangka seni sejarah sing dawa, wis ana evolusi telung ewu taun nganti saiki, wiwit sulaman digawe kanthi gampang nganti saiki sulaman mesin otomatis. Permintaan sulaman uga saya tambah saben dina, utamane kanggo tambalan sulaman digunakake kanggo militer, departemen pemadam kebakaran polisi, layanan keamanan, departemen pamrentah, klub olahraga & tim, seragam delegasi resmi, sapu tangan pramuka, uga bisa dilindhungi tas.

 

Teknik sulaman kita asale saka Taiwan wiwit taun 1984, jahitan kasebut kenceng banget, lan benang pungkasan ujung merrow tetep ing sisih mburi banget padhet. Kita duwe seniman lan teknisi sing duwe pengalaman lengkap, kita bisa nggawe kriya produksi miturut desain sampeyan. Temokake solusi paling apik kanggo nggayuh desain sampeyan sajrone 24 jam. Dadi pilih kita, gampang lan cepet golek desain dhewe. Lan pabrik Dongguan kita udakara 58 mesin canggih, siji mesin bisa entuk 20-30 pcs patch bordir logo sing padha ing wektu sing padha. Efisiensi sing dhuwur iki bisa mbantu nawakake penawaran sulaman rega murah kanggo klien. Nganti 12 warna ing sak patch, macem-macem warna supaya desain sampeyan urip.

 

Kita minangka pabrik sing disetujoni Disney, pabrik sing disetujoni Pramuka Amerika Serikat, tentara Jepang, pabrik pertahanan udara sing disetujoni, lan kerja sama karo akeh perusahaan sandhangan merek terkenal. Mesthi sampeyan bakal wareg karo kualitas. Aja ragu-ragu hubungi kami lan nggawe patch sulaman khusus digawe.

 

Spesifikasi:

  • ** Utas: Utas warna saham 252 / emas metalik khusus & perak logam / ganti warna UV sensitif benang / cemlorot ing utas peteng
  • ** Latar mburi: twill / velvet / felt / sutra utawa kain khusus
  • ** Gawe serep: Wesi, kertas, plastik, Velcro, perekat
  • ** Desain: bentuk lan desain khusus
  • ** Wates: wates sumsum / wates laser sing dipotong / watesan panas sing dipotong / watesan tangan sing dipotong
  • ** Ukuran: disesuaikan
  • ** MOQ: 10 pcs
  • ** Pangiriman: 3-4 dina kanggo sampling, 10 dina kanggo produksi massal

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk