Gantungan Kunci & Dering Kunci minangka hadiah sing apik bisa digunakake kanggo pariwara, promosi, souvenir premium lan koleksi, minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo nambah visibilitas BRAND.   Hadiah Cantik Nggilap nawakake macem-macem Gantungan Kunci & Rings Kunci, bisa digawe saka Kuningan, Besi, paduan seng utawa logam & akrilik, logam sing dikombinasikake karo kulit, uga perak sterling uga dadi pilihan kanggo kebutuhan dhuwur. Logo kasebut bisa digawe kanthi warno NO warata lan uga bisa digawe kanthi tampilan lega lan potongan internal, macem-macem warna kasedhiya: warna PMS umum, warna transparan, warna cemlorot, cemlorot ing warna peteng lan uga warna sensitif suhu, lsp.   Ora preduli apa gantungan kunci promosi & cincin Kunci sing sampeyan goleki, Hadiah Cantik Nggilap bakal nglegakake! Hubungi kita ingsales@sjjgifts.com saiki kanggo njupuk Gantungan Kunci & Dering Kunci khusus.