Tag Bagasi PVC sing alus

Wong mesthi menehi tandha ing koper koper supaya bisa misah dhewe saka liyane. Kanggo mbedakake barang kanthi cepet nalika lelungan, cara paling apik yaiku nggunakake Tag Koper Lcd Soft karo logo utawa karakter khusus sampeyan dhewe. Tag Koper Koper Soft PVC duwe akeh ...


Detail Produk

Wong mesthi menehi tandha ing koper koper supaya bisa misah dhewe saka liyane. Kanggo mbedakake barang kanthi cepet nalika lelungan, cara paling apik yaiku nggunakake Tag Koper Plastik Soft kanthi logo utawa karakter khusus sampeyan dhewe.

Tag Koper PVC Ringan duwe kaluwihan dibandhingake karo wong liya, kayata label logam, plastik hard, kayu utawa kertas. Tag Barang Koper PVC sing alus luwih alus, luwih fleksibel, luwih warni lan luwih bisa ditulis tinimbang tag Koper logam, sing paling mbedakake yaiku tag koper PVC sing alus ora bakal teyeng sawise digunakake suwene. Tag Koper PVC sing alus luwih awet tinimbang sing nganggo kayu. Tandha Koper PVC Ringan ora bakal rusak ing banyu mbandhingake karo tag koper kertas.

Fitur tag Koper Koper Soft PVC bisa digawe ing 2D utawa 3D, bakal luwih kubik tinimbang sing angel kanggo PVC. Logo timbul, Debossed, warna, dicithak utawa laser ukir laser kasedhiya ing tag Koper Lcd Soft. Informasi lengkap bisa dicithak utawa ditulis ing label Koper PVC Ringan. Tali kulit utawa plastik mbantu sampeyan nyandhang utawa nyopot tag koper kanthi bebas kapan wae.

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih siji utawa pindho
  • Werna: Warna bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Kabeh jinis bentuk disambut, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan ora ana
  • Pilihan lampiran umum: tali plastik transparan, tali kulit, tali PU lan liya-liyane.
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita