Tag Bagasi PVC alus

Wong mesthi menehi tandha ing koper koper supaya bisa misahake dhewe saka liyane. Kanggo mbedakake barang kanthi cepet nalika lelungan, cara paling apik nggunakake tag koper Soft PVC kanthi logo utawa karakter khusus sampeyan dhewe.


Detail Produk

Wong mesthi menehi tandha ing koper koper supaya bisa misahake dhewe saka liyane. Kanggo mbedakake barang kanthi cepet nalika lelungan, cara paling apik yaiku nggunakake Tag Koper PVC Karo kanthi logo utawa karakter khusus sampeyan dhewe.

 

The PVC alus Tag Koperduwe kaluwihan dibandhingake liyane, kayata logam, plastik hard, kayu utawa kertas. The PVC alusTag Koperluwih alus, luwih fleksibel, luwih warni lan luwih bisa ditulis tinimbang tag Koper logam, sing paling mbedakake yaiku tag koper PVC sing alus ora bakal teyeng sawise digunakake suwene. Tag Koper PVC sing alus luwih awet tinimbang sing nganggo kayu. Tandha Koper PVC Ringan ora bakal rusak ing banyu mbandhingake karo tag koper kertas.

 

Fitur tag Soft PVC Baggage bisa digawe nganggo 2D utawa 3D, bakal luwih kubik tinimbang sing angel kanggo PVC. Logo timbul, Debossed, warna, dicithak utawa laser ukir laser kasedhiya ing tag Koper Lcd Soft. Informasi lengkap bisa dicithak utawa ditulis ing tag Koper Soft PVC. Tali kulit utawa plastik mbantu sampeyan nyandhang utawa nyopot tag koper kanthi bebas kapan wae.

 

Spesifikasi:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih siji utawa pindho
  • Werna: Warna bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Kabeh jinis bentuk disambut, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan ora ana
  • Pilihan lampiran umum: tali plastik transparan, tali kulit, tali PU lan liya-liyane.
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk pelanggan
  • MOQ: 100 pcs

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita