Silikon Liyane

Barang silikon digunakake kanthi individu lan dirakit utawa dikombinasikake karo barang-barang liyane sing ndadekake jagad iki luwih ayu, urip kita luwih trep lan menarik. Barang silikon ditemokake ing endi wae sing digunakake dening kabeh wong ora prelu wong diwasa utawa bocah.


Detail Produk

Bahan silikon duwe macem-macem ciri khas: 

  • * Alus lan angel kanggo kabeh jinis ukuran lan bentuk
  • * Tahan adhem lan panas, tahan banyu lan gampang diresiki supaya pas karo kahanan cuaca sing beda
  • * Bahan panganan, Ramah lingkungan lan lingkungan sing cocog kanggo panganan lan panganan
  • * Awet lan duktilitas digunakake suwe
  • * Logo warna-warni menarik kanggo efek visual lan promosi, pariwara lan hadiah lan liya-liyane.

 

Barang silikon digunakake kanthi individu lan dirakit utawa dikombinasikake karo barang-barang liyane sing ndadekake jagad iki luwih ayu, urip kita luwih trep lan menarik. Barang silikon ditemokake ing endi wae sing digunakake dening kabeh wong ora prelu wong diwasa utawa bocah.

 

We Gift Shiny Cantik duwe barang silikon liyane sing cetakan kanggo cetakan es es, bib bayi, tutup botol, gelas anggur, spidol gelas anggur, lan liya-liyane. Desainer sing cerdas isih nyoba nggawe barang silikon luwih akeh kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Desain sampeyan kanggo apa wae disambut. Kirimake panjaluk kapan wae kanggo informasi lengkap, komunikasi profesional, produk bermutu, layanan paling apik bakal ditawakake kanthi cepet!

 

Specifications:

  • Bahan: Bahan silikon
  • Desain lan ukuran: 2D utawa 3D, Gratis cetakan cetakan kanggo desain sing ana,
  • desain khusus disambut.
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS, utawa adhedhasar sarat sampeyan.
  • Logo: Logo bisa dicithak, timbul utawa debossed nganggo utawa tanpa warna
  • diisi
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa tindakake pandhuan sampeyan
  • MOQ: Rembugan kanthi cilik

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita