produk

babagan kita

Dongguan Pretty Shiny Gift Co., Ltd.

Kanthi situs pabrik luwih saka 64.000 meter persegi lan luwih saka 2500 tenaga kerja, ditambah pabrik elektroplating otomatis lan mesin dispensing warna enamel alus, kita ngluwihi para pesaing kanthi efisiensi, spesialis, tulus, lan kualitas produk sing apik banget, utamane kanggo jumlah sing dibutuhake sawetara utawa desain rumit perlu buruh sing berpengalaman. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, anggota staf sing berpengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan.

Sertifikasi Pabrik

PAWARTA

  • Alat Tulis Nggawe Hadiah Pesta Anak

    Set alat tulis minangka kata benda massal sing nuduhake bahan wring sing digawe kanthi komersial, kalebu kertas potong, amplop, alat tulis, kertas bentuk terus, lan perlengkapan kantor liyane. Iki bakal dadi musim sekolah anyar ing wulan September ngarep. Apa sampeyan wis nyiapake stati ...

  • Lambang lan Lencana Paduan Seng

    Paduan seng minangka bahan sing luwih serbaguna kanthi wates sing kurang, dibandhingake pin enamel kuningan, lambang & lencana paduan seng larang regane larang regane, utamane yen jumlah pesanan gedhe utawa ukuran pin gedhe. Kanggo lencana paduan seng, ukurane luwih tipis ...

  • Pesona Logam Berkualitas Tinggi

    Apa sampeyan pengin nggawe jimat logam sing apik kanggo aksesoris sampeyan? Ayo teka lan gabung karo kita, Hadiah Cantik sing Mengkilap bakal memenuhi kekarepan kita lan nggawa ide sampeyan dadi nyata. Kita nawakake desain terbuka banget kanggo kalung liontin, pesona gelang, pesona hewan peliharaan, ornamen Natal kanggo ...

  • Koleksi Produk TPU Biodegradable

    Sampeyan bisa uga sok dong mirsani manawa saya panas lan saya panas ing mangsa panas, adhem lan adhem nalika adhem. Perlindhungan lingkungan dadi kudu. Bebarengan karo panjaluk perlindungan lingkungan sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, mula, barang sing bisa dadi biodegradable minangka tren. Kajaba ...