Label PVC sing alus

Label PVC alus uga diarani label karet dening sawetara wong. Desain macem-macem nganggo macem-macem kombinasi warna. Kanthi panggunaan sing beda-beda, sandhangane bisa dadi wesi, kertas, kaset perekat, plastik keras, Velcro utawa ora ana backing nanging supaya garis jahitan ing sisih ngarep dijahit nganggo sandhangan, tas, lan tekstil liyane. Label PVC alus minangka barang sing paling apik kanggo makili pinunjul merek.


Detail Produk

Label PVC alus uga diarani label karetdening sawetara wong. Desain macem-macem nganggo macem-macem kombinasi warna. Kanthi panggunaan sing beda-beda, sandhangane bisa dadi wesi, kertas, kaset perekat, plastik keras, Velcro utawa ora ana backing nanging supaya garis jahitan ing sisih ngarep dijahit nganggo sandhangan, tas, lan tekstil liyane. Label PVC alus minangka barang sing paling apik kanggo makili pinunjul merek.

 

Kanthi warna sing diisi karo desain 2D utawa 3D, label PVC sing alus bisa digawe kabeh jinis miturut desainer. Detil cilik bisa dicithak kajaba warna sing diisi supaya label dadi luwih nyata.

 

Spesifiktions:

  • Bahan: PVC alus
  • Motif: Die Struck, 2D utawa 3D, sisih siji utawa pindho
  • Werna: Bisa cocog karo warna PMS
  • Rampung: Kabeh jinis bentuk disambut, Logo bisa dicithak, timbul, Laser terukir lan ora ana
  • Packing: 1 pc / polybag, utawa miturut panjaluk sampeyan
  • MOQ : 500 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita