Alat Tulis Nggawe Hadiah Pesta Anak

Alat tulis set minangka kata benda massal sing nuduhake bahan wring sing digawe kanthi komersial, kalebu kertas potong, amplop, alat tulis, kertas bentuk terus, lan perlengkapan kantor liyane. Iki bakal dadi musim sekolah anyar ing wulan September ngarep. Apa sampeyan wis nyiyapake sawetara alat tulis kanggo bocah-bocah? Apa sampeyan isih golek set alat tulis khusus sing dadi legi kanggo bocah? Sampeyan ora bisa ndeleng liyane, nanging spesial anyar - Sets Tiger Cilik, sing ora mung hadiah sing sampurna kanggo bocah, nanging uga bakal nggawe sampeyan misuwur ing pasar.

 

Kauntungan saka alat tulis khusus iki kanggo bocah-bocah yaiku:

 

  1. 1. 6 pcs alat tulis disetel ing plastik nggawa karo pesona
  2. 2. Fitur kanthi desain lucu trendi sing disenengi bocah
  3. 3. Gratis biaya cetakan lan cetakan kanggo desain sing ana
  4. 4. Kualitas unggul, kabeh bahan ora beracun lan ora ana ambu
  5. 5. Patuhi standar tes EN71, REACH, CPSIA lan ASTM
  6. 6. Hadiah sing sampurna kanggo sekolah, omah, ulang tahun, pesta utawa acara liyane
  7. 7. Sampeyan bisa nggawe sampeyan selaras minangka panjaluk
  8. 8. Kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo mriksa kualitas
  9. 9. Ora MOQ kanthi rega kompetitif, wektu pangiriman cepet

 

Iki uga bakal dadi pangowahan sing apik kanggo nggawe lini produk anyar kanthi alat tulis nalika musim panas sekolah. Saliyane desain mbukak sing ana, desain khusus disambut kanthi apik. Kanthi luwih saka 3 pabrik & 2500 buruh, lan dadi pabrike Disney, McDonald's, Coca-Cola & NBC Universal, Pretty Shiny Gift duwe komitmen kanggo ngasilake set alat tulis kreatif anyar kalebu potlot, penguasa, penghapus, ngasah, macem-macem jinis potlot. kanggo bocah. Keamanan, inovatif, kualitas tinggi minangka target.

 

Yen sampeyan duwe pitakon babagan set hadiah alat tulis bocah utawa apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan, aja nganti hubungi kami ing sales@sjjgifts.com.

stationery sets


Wektu kiriman: Aug-11-2021