Set Dapur Silikon

Kajaba gelang silikon, gantungan kunci silikon, silikon pesisir, silikon telpon cilik lsp, Hadiah Cantik mengkilap uga nyedhiyakake kabeh jinis alat pawon silikonkaya bungkus silikon, sendok bolong silikon, sendok spaghetti, sendok madu, sekop silikon, scraper silikon, spatula silikon, sikat pembersih silikon, sendok bocor silikon, sendok sup silikon, klip panganan, whisk, sikat minyak silikon, ember panyimpenan lan liya-liyane. Sampeyan bisa uga pesen siji barang utawa milih tuku kabeh peralatan silikon kanggo nyedhiyakake sawetara tugas masak sekaligus.

 

Kabeh kepala dapur iki wis rampung nganggo bahan silikon kelas panganan. Ora mung bisa ngliwati kabeh jinis standar tes dening Lembaga Eropa utawa AS, nanging uga gratis BPA lan disetujoni FDA. Lan mung amarga ciri khas sing lembut & gampang resik, set pawon silikon dianggep minangka bahan masak sing luwih apik tinimbang plastik lan ngrasakake pasar sing populer banget dening masarakat saiki. Tahan suhu sing luwih dhuwur, resistensi awal lan ora bakal ngrusak kabeh jinis piranti masak kayata panci lan wajan nonstick. Sing paling penting, alat pawon silikon kurang rentan saka bakteri lan kuman, apik kanggo kesehatan. Kepala silikon kasedhiya kanthi warna abang, abu-abu peteng lan warna pop liyane uga kasedhiya miturut panyuwunan.

 

Gagang kasebut bisa digawe saka kayu akasia sing apik utawa stainless steel berkualitas tinggi. Kalorone kudu digawe terus lan kuwat banget & dipercaya. Gagang kayu akasia nduweni insulasi panas sing gedhe lan bisa nglindhungi tangan sampeyan saka scalding, nanging luwih becik ora ana ing mesin cuci piring lan mikirake pencuci tangan. Nalika gagang stainless steel tipis, entheng, menehi tampilan klasik lan langsung kanggo genggeman sing sampurna ing tangan apa wae. Luwih apik ngumbah tangan amarga kayane nglumpukake banyu ing gagang nalika mbukak mesin cuci piring. Ora preduli sampeyan milih bahan endi, gaya sing ana saiki kasedhiya karo bolongan, dadi kompor bisa digantung yen sampeyan pengin.

 

Kanthi kekiatan lan aplikasi masak sing apik, set peralatan silikon cocog kanggo koki ing omah. Sugeng rawuh hubungi kita saiki kanggo nampa tawaran rega sing kompetitif.

silicone kitchen sets


Wektu kiriman: Apr-07-2021