Klip Dhuwit Logam

Apa gunane klip dhuwit logam? Klip dhuwit minangka piranti sing biasane digunakake kanggo nyimpen awis lan kertu kredit kanthi cara sing kompak banget kanggo sing ora pengin nggawa dompet. Umume potongan logam sing lempeng dadi setengah, saengga tagihan lan kertu kredit dipasang ing antarane rong potongan logam kasebut. Saiki digunakake kanggo acara lan misuwur amarga hadiah perusahaan utawa oleh-oleh.

 

Hadiah Cantik mengkilap nyedhiyakake macem-macem gaya klip dhuwit lan finish. Gratis cetakan yen milih saka gaya lampiran sing ana. Kabeh perlengkapan kasebut rampung ing bahan kuningan sing bisa nahan tagihan kanthi kenceng lan njaga elastisitas sawise nggunakake. Pelanggan bisa ngrancang logo dhewe ing sisih ndhuwurspidol werni bagean, sing bisa digawe nganggo enamel hard stempel, imitasi hard imitasi, enamel alus, emblem dicithak utawa ditempelake karo rhinestones. Cukup email inglambang adat desain kanthi perkiraan informasi jumlah, tanggepan cepet babagan kuotasi lan pesenan, uga rega rega sing kompetitif, klip dhuwit kanthi kualitas dhuwur bakal nggawe sampeyan kepenak.

 

Spesifikasi:

Bahan: tembaga, tembaga, wesi, aluminium, paduan seng, pewter

Proses logo: stempel mati, die casting, etch foto, cetak

Rampung warna: enamel keras, enamel keras tiruan, enamel alus, cetakan, cemlorot

Plating: emas mengkilap, nikel, tembaga, satin lan finish antik

Lampiran: macem-macem gaya sing ana sing sampeyan pilih

 

Kajaba klip dhuwit golf, Hadiah Cantik Mengkilap uga nggawe desain mbukak klip dhuwit chip kasino. Klip dhuwit chip poker iki digawe kanthi paduan seng, dirancang khusus kanggo nyekel chip kasino kanthi ketebalan 3mm diameter 40mm. Kanthi macem-macem aksesoris sing dipasang, bisa digunakake minangka klip dhuwit utawa wadhah keyring chip casino. Ide sing apik kanggo nggawa Kripik Bejo sampeyan.

 

poker chip money clip & keychain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nggolek cara sing apik kanggo nuduhake selera sampeyan? Bebas bae kanggo ngubungi kita saikiaksesoris golf kanthi logo khusus, sing cocog kanggo hadiah lan promosi.

money clips


Wektu kiriman: Mar-29-2021