Pesona Logam Berkualitas Tinggi

Apa sampeyan pengin nggawe jimat logam sing apik kanggo aksesoris sampeyan? Ayo teka lan gabung karo kita, Hadiah Cantik sing Mengkilap bakal memenuhi kekarepan kita lan nggawa ide sampeyan dadi nyata.

 

Kita nawakake desain mbukak gedhe kanggo kalung liontin, pesona gelang, pesona hewan peliharaan, Ornamen Natalsupaya sampeyan bisa milih, sing bakal ngirit biaya cetakan, lan ing wektu sing padha, desain khusus uga ditrima. Kasedhiya macem-macem desain tali kanthi macem-macem bahan, tekstur, lan warna. Kita yakin bakal nggawe dina kanthi pesona DIY kanggo aksesoris sampeyan, kayata bookmark, kuping, liontin, gelang tangan, pesona anggur, telpon pinter, mobil lan liya-liyane.

 

 Spesifikasi:

-Bahan: mati casting aloi seng utawa pewter, mati disabetake kuningan utawa wesi, aluminium

-Warna: disesuaikan kalebu warna transparan sing diisi, macem-macem cetakan

-Fishing: mengkilap emas / perak / nikel / tembaga, nikel ireng, matt utawa finish antik

-Fitting: macem-macem perlengkapan kasedhiya

-MOQ: 100 pcs / desain

-Packing: tas poli standar utawa miturut sarat pelanggan.

 

Saliyane finish standar, kita uga duwe Gantungan kunci logam nyetak UVyaiku produk teknik anyar. Iki kombinasi apik tenan sing duwe logo logam 3D dilebokake ing latar mburi warna sing lengkap. Gawe desain sampeyan luwih apik & narik perhatian.

 

Kanthi situs pabrik luwih saka 64.000 meter persegi lan 2500 buruh sing wis berpengalaman ditambah karo mesin sing cukup & maju, kita dadi pabrikan sing duwe pengalaman khusus kanggo pesona sing digawe khusus, pin, koin, manset, bar dasi lan barang promosi liyane kanthi luwih saka 3 dekade.

 

Pengin ngerti luwih lengkap babagan jimat? Kirimake ide lan ukuran desain, informasi jumlah menyang sales@sjjgifts.com, kita bisa ngirim logo kustom dadi produk sing apik banget.

High Quality Metal Charms


Wektu kiriman: Jul-28-2021