Klip Topi Golf Kanthi Marker Bola

Amarga mupangate golf minangka olahraga sing diisolasi saka masarakat, amarga kulawargane kumpul kanggo seneng papan lan hawa seger, mula akeh bocah sing metu nalika epidemi kasebut. Ya apik bangetaksesoris golfkalebu topi topi ora mung nikmati pasar populer, nanging uga menehi inspirasi lan semangat kanggo wong ing plancongan golf. Nggolek profesionalklip topi golfpabrik? Kita nganggep manawa kita minangka wong sing mesthi digoleki. Napa milih kita JIAN?

 

  • ** Luwih saka 3 dekade klip tutup golf ngrancang lan ngasilake
  • ** Logo khusus, macem-macem proses lan bahan kanggo klip visor bisa digawe
  • ** Layanan mandeg, saran profesional kasedhiya yen dijaluk
  • ** Luwih saka 2500 buruh, pesenan cepet-cepet bisa ditampa
  • ** Walt Disney, Coca Cola, pabrikan Universal Studios sing disetujoni

 

Hadiah Cantik Nggilap nggawe luwih saka 12 desain mbukak kanggo klip topi logam sing ora dikenani biaya cetakan. Iki digawe kanggo lungguh ing topi sing paling kepenak supaya gampang akses menyangspidol werni. Magnetik mesthi dilebokake ing klip utawa ing spidol bal, saéngga clip lan marker bola bisa ditancep kanthi gampang. Klip lan spidol bal bisa dipesan bebarengan dadi pasangan utawa kanthi kapisah. Penanda bola bisa uga ana logo olahraga, desain unik dhewe, rhinestones lan liya-liyane. Pilih saran babagan clip item No. sing sampeyan kasengsem lan desain panandha bola kanthi kira-kira informasi jumlah pesanan, kita bakal bali menehi katrangan sajrone 24 jam.

 

Spesifikasi Produk

- Bahan: tembaga, paduan seng, wesi

- Proses: die disabetake, die casting

- Werna: imitasi hard imitasi, enamel alus, pewarnaan W / O, nyithak

- Plating: emas, nikel, tembaga, krom, antik & satin

- MOQ: 100 pcs saben desain

 

Yen ana pitakon luwih lengkap babagan penanda bola clip & topi topi, hubungi kanthi bebas, kita pengin ngirim conto kualitas kanggo mriksa luwih lanjut.

golf hat clips

 


Wektu kiriman: Mar-15-2021