Koleksi Produk TPU Biodegradable

Sampeyan bisa uga sok dong mirsani manawa saya panas lan saya panas ing mangsa panas, adhem lan adhem nalika adhem. Perlindhungan lingkungan dadi kudu. Bebarengan karo panjaluk perlindungan lingkungan sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, mula, barang sing bisa dadi biodegradable minangka tren. Kajaba ikilanyard sing ramah lingkungan, sedhot PLA biodegradable, sedotan ngombe kertas, kothak nedha awan jerami gandum, coaster kayu & gantungan kuncilsp., Hadiah Cantik mengkilat minangka pemasok sing pas kanggo nawakake produk TPU sing bisa dibiji menyang klien. Pengabdian upaya winates kanggo nglindhungi lingkungan, lan bebarengan kanggo bumi sing luwih apik.

 

Materi TPU minangka bahan sing ramah lingkungan sing bisa mudhun. Iki fleksibel, awet lan tahan rereget. Materi biodegradable iki bisa digunakake ing macem-macem produk kayata label sewing,wesi sembrani, tag tombol, kasus telpon, wiper layar, pesona telpon, tag barang, wadhah kertu lan liya-liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur logo dhewe. Macem-macem logo kreatif bisa digawe ing TPU, kayata pencetakan silkscreen, printing offset, lenticular, glittering, glimmering, glitter cair lan liya-liyane. Produk TPU Ramah Lingkungan cocok kanggo promosi, iklan, koleksi, hadiah, ngirim solusi identifikasi merek lsp. Pasar kabeh bakal nyengsemake materi biodegradable & desain apik banget.

 

Kekuwatan TPU: biodegradable, fleksibel, awet lan tahan rereget

Logo khusus: glittering, glimmering, lenticular printing, glitter cair, silkscreen printing, offset printing etc.

MOQ: 500 pcs / desain

 

Sampeyan kasengsem lan pengin ngasilake produk TPU kanthi logo khusus sampeyan kanggo tumindak sabanjure? Cukup saranake item kasebut saka toko online utawa katalog ekstensif, kirim logo utawa desaine bebarengan karo model lan gaya sing wis dipilih. Bakal dikirim informasi pricing lan gambar bukti adhedhasar desain sampeyan dhewe liwat email. Sawise sampeyan nyetujoni bukti lan ngirim pambayaran, kita bakal ngatur desain dhewe lan ngirim menyang sampeyan.

Biodegradable TPU Product Collection


Wektu kiriman: Jul-21-2021