Gantungan Kulit & Tombol Kunci

Barang promosi mewah. Luwih saka 40 gaya Fob tombol kulit & 80 gantungan kunci kulit bisa dipilih, ora dikenani biaya cetakan. Logo bisa nganggo laser ing logam utawa cetakan, laser, kulit ing sisih ngisor.


Detail Produk

Tombol Kulit Kulit / Gantungan Kulit

Kita bisa milih luwih saka 40 gaya tombol Fob tombol kulit. Ora duwe biaya cetakan. Sampeyan bisa nambah pesona logam 1pc kanthi logo sing ana ing kana. FOB tombol kulit bisa digawe ing kantor polisi. Tambah logo kantor polisi sing diwenehake menyang polisi kasebut. Lan kita duwe luwih saka 80 keychain kulit gaya sing bisa dipilih. Logo bisa laser ing logam, bisa dicithak ing kulit. Laser ing kulit. Logo debossed ing kulit. Gabungke logam lan kulit, katon luwih dhuwur. Kanggo akeh promosi merek mobil. Gantungan kunci kulit minangka barang promosi mewah.

Spesifikasi

  •    Bahan: Kulit asli / PU
  •    Cetakan: Ngisi potongan bentuk gratis kanggo bentuk lan ukuran sing ana

Lambang Logam

  •    Bahan: Gangsa, tembaga, besi, aluminium, stainless steel, paduan seng, pewter
  •    Proses logo: Die disabetake, foto terukir, dicithak, casting casting, casting casting
  •    Werna: Enamel atos, enamel hard imitasi, enamel alus
  •    Ukuran & desain ukuran: Disesuaikan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita