2
Aku anyar kanggo hadiah khusus. Aku arep miwiti ngendi?

Sampeyan bisa diwiwiti kanthi ngirim panjaluk penawaran gratis liwat situs web, utawa email kanthi langsung lan komunikasi karo materi, ukuran, jumlah lan ide desain kanggo item sing disesuaikan.

Apa pesenan minimal sampeyan?

Umumé, ana sing paling sithik nanging larang, mula umume wong nganggo 100 pcs saben desain.
Rega potongan lan MOQ fleksibel kanthi macem-macem barang.

Pira produk sampeyan?

Kita utamane nyuplai hadiah & premi sing digawe khusus, ana sawetara desain terbuka sing bisa dipilih lan ora ana saham utawa barang sing bisa didol. Regane beda-beda gumantung saka desain, ukuran, warna, finish lan jumlahe, aja bebas kontak karo kita liwat sales@sjjgifts.com; sjjgifts@gmail.com.

Kepiye carane aku bisa pesen?

Sawise sampeyan wis menehi persetujuan tertulis saka desain sampeyan bisa ngirim pesen liwat email.

Apa aku bakal bisa ndeleng hadiah kaya sing bakal disesuaikan sadurunge produksi?

Nggih Kita bakal nyedhiyakake kriya digital kanthi warna lengkap kanggo disetujoni. Mock-up iki bakal nyakup rendering seniman babagan barang sing sampeyan pesen uga tampilan warna-warni sing digunakake ing desain sampeyan.

Suwene wektu kanggo nampa barangku?

Saka persetujuan karya seni, sampeyan bisa uga pengin ndeleng barang hadiah dhewe sajrone 14-21 dina.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Cara pengiriman apa sing sampeyan gunakake?

Kargo udhara / laut, FedEx / UPS / DHL

Pengin kerja sama kita?